Har kommit tillbaka ifran atsumi. gick ner 7-8kg totallt pa en 10dagar utan mat program. sen vaknar jag pa sondag morgon och ser att mina vader och knan ar svullna. ju langre in pa dagen och eftermiddagen vi kommer ser jag att mina ben bara blir storre och storre. Jag som far en mindre panikattack bestammer att vi maste aka till sjukhuset. det internationella sjukuset nara Big C. sa vi drar dit pa mopparna(jag, Ullis och Patte). Pappa Doktorn Thai tog blodprov pa mig och klemade pa mina kanan som nu var toksvullna. och drog en slutsatts. slutsattsen var att han inte hade den blekaste aning om vad det var for fel pa mig. (javla thaijavel) inkompetenta javla skitland. sa jag fick betala 1500baht och fick tokmkt javla piller som inte hade ngt med nagonting att gora. sa javbla onodigt. men men... och pa mandagen sa hade aven min mage och ansikte svullnat upp.
jag stallde mig pa vagen och fick se till min fortvivelse att jag gatt upp allt jag i tio dagar forsokt att ga ner. FI FAAN! sa fort det javla badbollsproblemet forsvunnit ut ur min kropp sa ska jag faanemej borja trana sa det ryker om det. helvete. och pengarna borjar ta slut har borta axa. inget bra alls.
men det kanns anna fornedrande att ringa och lipa till morsan m\om kemas axa aven fast att jag vet att hon sakerligen skulle kunna hjalpa mig och hon vill sakert hjalpa mig axa... men anda lixom...
nu har jag skeeta ont i ryggen sa jag maste dra vidare. vidare till big c och byta ut ett par horlurar jag kopte dar igar.
hej da